Om oss

WeeCust erbjuder ökad tillgänglighet för företag med hjälp av telefonpassning, bemannad webbchatt och service i form av tidbokningar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant inom kundservicelösningar och professionellt bemötande åt våra kunder. 

WeeCust erbjuder ökad tillgänglighet för företag med hjälp av telefonpassning, bemannad webbchatt och service i form av tidbokningar. Vår ambition är att alltid ligga i framkant inom kundservicelösningar och professionellt bemötande åt våra kunder. 
Genom att öka tillgängligheten i telefon och webb höjer vi våra kunders servicenivå och ökar lönsamheten i deras verksamhet. Våra kunder består av företag inom alla typer av branscher. Stora, medelstora och små företag.
Med våra tjänster inom svarsservice hjälper vi alla typer av företag med avlastning av inkommande telefonsamtal samt säkerställer att inga viktiga samtal eller inkommande affärer missas. Med vår bemannade webbchatt har vi även möjlighet att hjälpa våra kunder att fånga upp deras dagliga webbesökare.